Urbanbotics på vej

I løbet af foråret 2011 er der blevet tegnet, forsket og undersøgt omkring design og implementering af projekt ‘Urbanbotics’ udvalgte prototyper.
Fra hundredevis af kreative ideer og livlige diskussioner blandt partnerne i projektet, endte vi med at udvælge ca. 30 modeller, som vi mente havde det største potentiale mht realisering indenfor projekt Urbanbotics rammer.
Til nærmere at belyse dette udvalg, benyttede vi forskellige ratings, analyse-modeller og tværfaglige gruppediskussioner til at teste ideerne. Formålet var at finde de 5 bedste.
Vi har beskæftiget os med forskellige typer aktivitet og impakt i byrummet, fra informationsteknologi møder kunstværker på centrale pladser, til interaktiv belysning, interaktive skulpturer, gadebelægning, varmestationer, kommunikationsteknologi, musikdelings-stationer og interaktive vandområder.
Mulighederne er mange, og udvikling af inventar til byrummet er et udfordrende område med mange niveauer, nært knyttet sammen med adfærdsmønstre for forskellige aldersgrupper, kulturelt betingede opførsel og sociale relationer.
illustration : fra Gravity Studio Lighthouse /benamor

This entry was posted in Åben blog. Bookmark the permalink.

Skriv et svar