Revitalisering af det offentlige rum

Urbanbotics partnere arbejder med at udvikle kulturteknologiske elementer til byens rum, elementer der skaber grundlag for nye aktiviteter og alternative anvendelsesmuligheder af byrum, der igen kan re-definerer byens brug og udtryk.

Projektets partnere ønsker at åbne for nye tiltag og alternativ brug af eksisterende rum, der kan tilpasses forskellige brugergrupper på forskellige tidspunkter af døgnet eller i forhold til årstiderne, f.eks. parkeringspladser, metrostationer, havneområder.

NYE VÆRDIER
I det fleste ebyrum dominerer Det Funktionelle, hvordan skaber vi plads til det uventede, det sjove, det sociale element, og skaber byrumsinventar, der også igangsætter en bevidstgørende process omkring miljø, forbrug og informationsteknologiens anvendelsesmuligheder?

IDEKATALOG
I maj 2012 offenliggøres Urbanbotics idekatalog med et rigt udvalg af nytænkning, ideer og produkt-udkast der integrerer ny teknologi i både sjove og funktionelle by-møbler og koncepter for offentlige rum.

This entry was posted in Åben blog. Bookmark the permalink.

Skriv et svar