Store armbevægelser

Som led i en intensiv idéudviklings-fase, inviterer Urbanbotics partnerne til en tre dages ‘bootcamp’ på det gamle gods Gyldenholm på Sydsjælland. Da deltagerne i projektet bor spredt ud over hele Danmark, er det virkelig rart med forlænget mødetid, og vi får i løbet af dagen afklaret en række essentielle parametre for projektet og får mulighed for at gå ind i en udfordrende ‘brainstrom’ process.

I løbet af arbejdsperioden akkumuleres store mængder af noater og tegninger overalt på de bonede parketgulve. Vores ‘bootcamp’ facilitator Julie Maria Christoffersen fra Teknologisk Institut har dokumentet, her med et par snapshots af idéudkast.

foto : notater fra Gyldenholm sessions
(de gule stickers indikere partnernes ‘rating’ af ideer)

This entry was posted in Åben blog. Bookmark the permalink.

Skriv et svar