ORB på Langelinie

Det danske udviklings- og design projekt ‘Urbanbotics’ arbejder med nye måder at integrere performativt byrumsinventar og kultur-teknologi i det offentlige rum.
Et af de nye koncepter er ‘Vandmøbler’, interaktive vand-elementer og undervandslys der vil bringe nyt liv til urbane vandområder som havnekajer, flodbredder og kanaler.

I juni 2012 præsentere vi ORB, en ny prototype, i Københavns havn.

Mød ORB’erne i havnebassinet v. Toldboden Se kort

Torsdag den 7. juni til lørdag d. 9. juni – alle  dage omkring kl. 21-23.

På premieredagen d. 7. juni vil kontrabassist Andreas Bennetzen fremføre musik for ORB’erne. Fra kajkanten kan publikum følge med i, hvordan ORB’erne reagerer på tonerne. Senere på aftenen vil Dj Witzansky fylde Toldbodens smukke lokaler.

ORB lysende undervands-elementer der reagerer på byens lyde

ORB er en familie af vand-lys, der ligesom flokdyr i havet reagerer på sine omgivelser.

ORB dykker mellem vandoverfladen og havbunden, og udsender en inciterende glød af lysmønstre i hele faveskalaen. ORB kan også sende lys-stråler mod bunden og give os et glimt af livet under vandet, som fisk og planter.

ORB’er er følsomme og intelligente væsner. De bliver tiltrukket af venlige stemmer og smuk musik, mens en støjende motor eller folk der råber, får dem til at flygte ned under vandet og gemme sig på havbunden. ORB’er kommunikerer i et hypnotiserende sprog af farve- signaler og pulserende luftbobler.

 foto : Tom Mckenzie

Find ORB familien
– i havnebassinet foran restaurant Toldboden, Nordre Toldbod 24, 1259 Kbh. K
Se kort

This entry was posted in Åben blog, nyheder. Bookmark the permalink.

Skriv et svar